Thailand
Dansk English Svenska

Moderne villa på Phuket

Rawai, Sai Yuan, Soi Saiyuan Viset Road, Muang, ภูเก็ต 83130, Thailand

Moderne villa på Phuket

Del boligen

Villa til salg i Rawai, bygget i 2012 tæt på strand, skole og sejlsport.
Ejendommen er også tæt på butikker og restauranter, 7 minutters kørsel til Nai Harn strand.

Det samlede areal af ejendommen er 277 kvm, som er opdelt i tre soveværelser, to badeværelser, vestlig køkken, spisestue og stue.
Der er king size senge i de tre værelser. Den minimalistiske dekoration skaber en fredelig atmosfære, og hvide marmorgulve øger denne følelse af ro. Det store soveværelse har en privat balkon med udsigt til de omkringliggende huse. Yderligere er der en stor spisebalkon på første sal.

Spisestuen er cirkulær med et flot lysindfald takket være store vinduer over hele stuen. Spisebordet har også en cirkulær form, hvilket skaber en hyggelig atmosfære . Køkkenet er et moderne og praktisk; hvide møbler er kombineret med en sort bordplade og grå elektriske apparater. Køkkenet er udstyret med komfur, mikroovn, ovn og køleskab med ismaskine. Stuen er hjemsted for en elegant hvid læder L-formet sofa og et glas sofabord. Gulv til loft vinduer gør at masser af sollys kommer ind og belyser opholdsrummet. Der er aircondition i hele huset og fans er tilgængelige.

I det ydre område af ejendommen er der terrasse, balkon, have og carport. Haven er omhyggeligt anlagt og tropiske palmer er plantet rundt. De rekreative faciliteter af ejendommen omfatter en privat swimmingpool. Swimmingpoolen har indbygget trappe for en lettere adgang. Der er en udendørs bruser, for maksimal komfort.

De forsyningsselskaber inkluderet i prisen er kabel / UBC-tv-kanaler, bredbånd, vandværksvand og vandvarmer. Der er 24 timer ejendoms sikkerhed.

OBS: Taler både Dansk og Thai.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11089th
Kontantpris (THB)
12.000.000
Årlig ejerudgift
12.000
Boligareal
260
Grundareal
380
Byggeår
2012
Antal rum
4
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +66876221253
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Thailand
  • Hovedstad: Bangkok
  • Sprog: Thai
  • Valuta: Bath
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 64,6 mio.
  • Tidszone: UTC+7
Populære ferieområder:
Bangkok, Phuket
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   mandag – fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk