Thailand
Dansk English Svenska

Luksushus med 3 soveværelser m poolview

Jomtien, Pattaya, Ban Amphur, 115/89 Moo 7

Luksushus med 3 soveværelser m poolview

Del boligen

Dette 183 m² fuldt møblerede hus har 3 etager, 3 soveværelser og 2 badeværelser. Stueetagen (73 m²) har et soveværelse, et badeværelse, en stue og spisestue med europæisk køkken og et thailandsk køkken udenfor.

På 1. sal (70 m²) er der et meget stort soveværelse på 25 m² med egen balkon og en king size seng. Derudover er der et andet stort soveværelse med egen balkon. Begge balkoner har en fantastisk udsigt over poolen og den tropiske have. Endelig et stort badeværelse og en gang, der fører til trappen til stueetagen og til 2. sal. På 2. sal er der en stor terrasse på 40 m², et thailandsk køkken med en fantastisk udsigt over haven, poolen, bjergene og Phoenix Gold Golf Course.

Huset og lidt areal rundt om huset er på skødet og desuden er adgang til hele fællesområdet sikret for evigt på skødet via en servitut. Inkluderet i fællesomkostningerne er højhastigheds- internet på hele arealet og i husene, satellit-tv, forsikring og vedligeholdelse af swimmingpool mv.

Dette område er meget populært til udlejning, og p.t. udlejes nogle af husene på kort sigt, hvilket giver en god nettoindtægt til ejerne, så dette er en god mulighed for at købe og udleje huset alt efter nærmere aftale.

Beliggende lige ved Phoenix Gold Golf & Country Club, giver dette en fantastisk mulighed for at spille golf her og endda bruge golfvogne til at køre fra golfbanen til huset og tilbage igen. Link til Golf Club: http://www.phoenixgoldgolf.com/ og link til resortets hjemmeside: https://sunrisevillaresort.net/

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 11457th
Kontantpris (EUR)
98.500
Årlig ejerudgift
690
Boligareal
183
Grundareal
245
Byggeår
2016
Antal rum
5
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: 20782188
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Thailand
  • Hovedstad: Bangkok
  • Sprog: Thai
  • Valuta: Bath
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 64,6 mio.
  • Tidszone: UTC+7
Populære ferieområder:
Bangkok, Phuket
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   mandag – fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk