Sverige
Dansk English Svenska

Drømme husmandsstedet fra 1830

Torpabo, Bystad, Trädet

Drømme husmandsstedet fra 1830

Del boligen

- en rigtig Svensk velbevaret kulturperle!

Huset er fra 1830 – et ægte solidt tømmer hus, som oprindelig har været anvendt til gård. Der er 2 etager. Beboelsesarealet er på ca. 180 m2 +32 m2 beboelse i sidehus = 212 m2, samt 32 m2 værksted + brændeskur. Det bebyggede areal er totalt 244 m2.

Huset er vel vedligeholdt. Der er indlagt el, vand (varmt vand). Stor badeværelse med toilet og brusebad + vaskemaskine. Vandforsyningen drives af en vandpumpe, der i øvrigt er ny. Husets vandforsyning er frostsikret i både i badeværelse og køkken Opvarmning er pejs, brændeovn og el.

Huset indeholder på nederste plan entre, stor køkken med elkomfur + træ fyret komfur, forråds rum med køleskab/frys, en meget stor stue med pejs og et mindre sove/opholds rum. Der er gamle oprindelige trægulve overalt og originale oprindelige døre, vinduer og glas. Nederste etage er lidt lavloftet men 2,02 m lofthøjde, selv høje personer kan gå oprejst.

Torpabo indeholder 7 rum, 3 af disse er soveværelser, der kan nemt overnatte 6 til 8 personer, nederste lokaler af sidebygningen er ikke indregnet, der skal tillægges værksted, materiale rum, ude inventar rum og brænde skur.

Der er en 12 m2 stor træ veranda i forbindelse med sidehuset med udsigt til skov og natur.

Øverste etage indeholder soveværelse og meget stort al og opholdsrum med brændeovn og elopvarmning. Der er højt til loftet. Der er originale gamle trægulve overalt og synlige træbjælker. Vinduer er dobbelte vinduer. Huset er fortrinsvis møbleret med svenske møbler. TV, video, DVD og stereoanlæg forefindes.

Ejendommen har 2 brønde, en oprindelig stensat brønd fra 1830, og en brønd fra år 2000. Afløb går i en trixtank med en ved lov krævet tilhørende og godkendt faskine. På svensk hedder det 3-kammar-brunn ansluten till en nyare fungerande infiltration. Vandforsyningen drives af en elektrisk vandpumpe, der i øvrigt er ny.

Der er indlagt fibernet til internet, TV og IP telefon.

Sidehuset er på 2 etager. Det indeholder på nederste plan værksted, materiale rum og et udendørs brændeskur. Øverste etage på ca. 36 m2. og er nyombygget med isolering, nye elinstallationer. Er indrettet til ekstra sove- og opholds rum for 2 – 4 personer. Hele sid huset er med nye elinstallationer. Sidehuset har i år 2016 fået lagt nyt tegltag

Huset er brugt som fritidshus de sidste 20 år, men har ellers fra 1830 været helårsbeboet, hvad den sagtens forsat kan bruges til, idet alt funger og er holdt i orden.

Torpabo kan købes med hele indboet for en aftalt pris.

DU KAN SE MASSER AF FOTOS AF HUSET - OGSÅ INDVENDIGT AF DE ENKELTE RUM. PÅ www.Torpabo.dk
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du kan KØBE Torpabo!

Torpabo er sat til salg for en kontant pris på 1.126.000 svenske kroner/795.000 danske kroner og eller til højeste bud derover.

Kan købes med hele indboet.

Der kan aftales besøg og syn, men KUN med seriøs køb for øje. Det vil sige, at du skal fremsende bekræftelse på fra bank eller kreditforening på, at du har eller vil kunne få rådighed over de nødvendige økonomiske midler. Vi sender gerne oversigt over vore primære omkostninger.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Fritidshus - ID 11214sv
Kontantpris (DKK)
895.000
Årlig ejerudgift
12.427
Boligareal
244
Grundareal
1545
Kælderareal
0
Byggeår
1830
Antal rum
7
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: 26223611
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Sverige
  • Hovedstad: Stockholm
  • Sprog: Svensk
  • Valuta: Kroner
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 9,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Stockholm, Skåne
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Gammel Kongevej 178, 1 TV - 1850 Frederiksberg C - Kundeservice 33 11 10 06   mandag - fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk