Sverige
Dansk English Svenska

Renoveret luksus ødegård i Småland

Växjö Lenhovda, Sävsjöström, Fällan

Renoveret luksus ødegård i Småland

Del boligen

SWEDEN HOUSE:Nyhed i Småland Stor dejlig helrenoveret stor ødegård / bolig med ugenert beliggenhed uden naboer på stor lys grund. Lejeindtägter til turister på ca 100.000 SEK pa. Her kan man nyde livet fx sole grille på den store solrige terrasse ell tage et bad i opvarmet vildmarksbadet/poolen året rundt. Badeplads og fisker muligheder lige i närheden i sävsjöström i den store sö Alstern, Rundt huset närhed findes flere lange skovveje hvor mountainbiken ell 4hjulingen kan testes ell gå på svampetur ell plukke egne blåbär. På grunden kan man spille spil ell fodbold på den store gräspläne hvor ejeren har set viltet gå forbi og tidligere i år kom 2 stk elge på besög.
Gården er i super stand så her kan man tage på ödegårdsferie i ferien og i weekenderne uden man behöver at renoverer her er tid til at nyde naturen og afslapning 100%

Her findes masser af oplevelser i denne del af Småland- glasvärk besög det berömte Kosta boda glasvärk og her findes et stort märkevare shoppingcenter samt Smålands störreste fiske & jagtbutik samt flere resturanger og det populäre design bar på hotellet som også har en god restaurang med spa og indendörs swimming pool., Växjö ligger i köre afstand her findes det meste i hovedstaden i Småland Växjö. Åseda og Nybro findes også i köreafstand. Gården ligger fra Helsingborg ca 220 km

Solrigt beliggende med stor nyanlagt sol & grill terrasse med vildmarksspa/pool
Huset er beligg på en stor ca 7600 kvm grund og med et ca 200 m2 stort hus og har gennemgået en renovering og er blevet til et moderne feriebolig ell en permanet bolig. Hele huset er blevet ekstra isoleret og man har skabt et godt indeklima med et lavt varme energiforbrug. Der findes mindre udhusbygning/lade samt 2 garages bygning med nyt tag.

: Beligg naturskönt med stor grund ca 7600 kvm. Stor udlejning potientiale / större indtägt om dette måtte önskes- der findes aftale med succesrigt udlejning bureau.

Huset har med 5 soverum og 2 stuer , kökken , 2 badevärelser samt yderligere 2 toileter. Alle nyrenoveret.

Naturen lige uden for dören: Viltet kommer fobi iblandt rådyr og elg har väret forbi i haven. Gården beligg i naturen i skovområde med mulighed for at nå boligen på alle årstider af den mindre landevej som löber forbi grunden. Kun ca 800 m til stor badeplads i söen Alstern. Perfekt samlingssted for den store ell aktive familie ell som en investering som giver afkast og som kan nydes. Med den stärke danske kronekurs mod den svenske kan man med stor fordel köbe nu. Boligen kan evt overtages med inventar og lösöre efter aftale. Prisen er meget atraktiv nu med kronekursen.
Book fremvisning nu. Kontakt os for mere info og fotomateriale
SWEDEN HOUSE: Vi söger flere ødegårde, lystgårde, jagtejendomme, jagtgårde, svenske sommerhuse, skovgårde, skovarealer


Book fremvisning

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 10226sv
Kontantpris (SEK)
1.975.000
Årlig ejerudgift
22.000
Boligareal
200
Grundareal
7600
Byggeår
1900
Antal rum
7
Antal soveværelser
5
Show price in
Boligen markedsføres af Sweden House Consult

Tlf: 0046 725 667 750
Mail: Send e-mail

Sweden House er danskejet og specialiseret i bolighandel i Sverige
Andre boliger fra Sweden House
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Sverige
  • Hovedstad: Stockholm
  • Sprog: Svensk
  • Valuta: Kroner
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 9,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Stockholm, Skåne
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   mandag – fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk