Sverige
Dansk English Svenska

Skov- jagtgård 188 ha 18000m3 skov

Växjö, Vislanda, Hast -Vislanda

Skov- jagtgård 188 ha 18000m3 skov

Del boligen

SWEDEN HOUSE LYSTGÅRDE:
Jagt & naturparadiset i Småland kun ca 145 km fra Helsingborg/ Danmark og kun ca 55 km fra Växjö
Super beliggenhed 100% ugenert af lukket vej med bedste skovområde for viltet.
Gården ligger omgivet af egen skov og söer med en malerisk udsigt fra boligen som er nybygget i 2006-2007. Her findes en fantastisk dyreliv som veksler med årstiden, her kommer elge, kronvilt,vildsvin, ræv, råvilt forbi og masser af andefugle og gäs yngler her. Et paradis for naturelskeren og jägeren. Gården ligger helt ugenert uden naboer for enden af lukket grusvej.

Gården har total ca 188 ha (1,880.000 km2) som består af skov og skovsimpediment med flere söer

samt myrmark. Ejeren har etableret skovveje igennem området og har findes ca 12 jagttårne på arealet.Her findes jagtmuligheder samt opdræt af andefugle ell dårvilt.Nogle söer findes også på området.

Huset er färdigbygget 2007 grundareal er 100 kvm m biaral på 50 kvm + aneks gæstehus med ström. Hovedhuset ligger höjt ved söbredden til den lille sö. Huset har en herlig stor sol & grill og terrasse ( ca 50 kvm) med udsigt over "ferskvands vadehavet" på en lille del af terrassen findes en overdækket del til grillen. Ved ankomst til huset findes i forlängelse af huset en carport med 2 pladser samt indgang til varmeteknik rummet som har en stor brændefyr med elpatron og en stor akumulator tank til det varme vand, som forsyner huset med centralvarme i alle klinke gulv samt varmt vand i køkken og baderum. Huset har således et godt indeklima. ved siden af ligger ca 10 m bort et gäste aneks med lille te kökken samt stue og soverum og el. Hovedhuset planlösning:

indgang til stor hall med brygers samt masser af skabsplads, gang före ind i huset hjerte til venstre master soverum med skabe. th indgang til baderum med dusch hjörne og toilet, herefter et godt praktisk lille kökken som har det meste ovn , komfur, köl & frysskab samt vaskemaskine, emhætte og noget bordplads samt kökkenskabe samt vindue med kik over landskabet. Indgang til en god stor stue med store vinduespartier med søerne og terassen, spiseplads, kontorhjörne,udgang til terassen og trappe til 1 sal. På överste etage findes opholdsstuen med sofagruppen med en fantastisk udsigt også her med store vinduespartier og udgang til en mindre balkon i huset bredde, i stuen findes også en hjörne med spisebord, samt gang til 2 gode sovevärelser og toilet.

Hele området på de 188 ha har fået anlagt mange skovveje som snor sig i området og giver muligheder for at gå på natur- , fiske ell jagtekspeditioner. Alle etableret skovveje er blev drænet enten ved större diger, ell meget store drænerings rör- alt er planlagt. Flere söer på området giver et fantastisk fugleliv i og omkring søerne.

Der findes yderligere ved huset et forråds bygning som bilcarport 2- 3 stk ell opbevaring af fx brænde.

Til gården hörer en stor nybygget maskinhal/lade 2008-2009 , her findes plads til at udöve sin hobby eller hänge viltet efter jagtlykken. Til gården indgår flere nyere maskiner bla en New Holland traktor 6 år (1534 timer samt automatisk skovvogn med skovspil, og en del flere praktiske maskiner heraf proff slåmaskine (2 år) ( Total nyvärdi ca 1,7 mill SEK Skovvolumen er ifölge ny skovplan fra sep 2018 opgjort til 18.000 M3 skov volume, der er naturlig en årlig tilväkst. Jagten er fri for köber og gården er med i elglaug på 2000 ha. Gårdens areal giver ret til at have til 4 jägere med i elglauget. Småvilts jagten på råvilt, vildsvin , kronvilt er frit for køber.
Prisen for gården 8.895.000 + maskinparken 900.000 SEK
Skatte vurderingen er ca 6- 6,5 mill. Kr. Udgangs prisen på gården inkl lösöret er 9,795.000 SEK
Skov priser idag betales top priser på ca 590 - 650 m3
Nyere maskinpark fölger med köbet värdi ca 900.000 SEK New Holland Traktor 1300 t skovvogn med kran
tippevogn, proff grässlåmaskine, div traktor blade, gödningsspreder.

Driftkost, forsikring,ejdafgift, renovation, el abm, ca 26.000-29000 SEK pa.
Bedste investering / köb er skovgårde med större areal

Gården ligger godt og har et godt potientiale som lystgård og investering i skov og naturområde.


SWEDEN HOUSE söger flere gårde og ejdendomme i Sverige til ventende kunder. Vi er bedst på ödegårde med jagt , fiske og skovgårde. Vi har nästen udsolgt igen kontakt os om i har ejd som i vil sälge- vi har en Int. annonce platform

Send denne bolig til en ven:
Videre
Fritidshus - ID 10063sv
Kontantpris (SEK)
8.895.000
Årlig ejerudgift
26.000
Boligareal
125
Grundareal
1880000
Kælderareal
0
Byggeår
2007
Antal rum
6
Antal soveværelser
3
Show price in
Boligen markedsføres af Sweden House Consult

Tlf: 0046725667750
Mail: Send e-mail

Sweden House er danskejet og specialiseret i bolighandel i Sverige
Andre boliger fra Sweden House
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Sverige
  • Hovedstad: Stockholm
  • Sprog: Svensk
  • Valuta: Kroner
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 9,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Stockholm, Skåne
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   mandag – fredag 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk