Spanien
Dansk English Svenska

Luksus i La Cala for kun € 98.000

La Cala de Mijas, Calanova Golf

Luksus i La Cala for kun € 98.000

Del boligen

Her får man en blanding af fantastisk beliggenhed, høj kvalitet og en helt utrolig lav pris – en enestående mulighed man ikke har råd til at gå glip af. Uanset om man leder efter en luksus feriebolig, en rentabel langsigtet investering eller udlejningslejlighed så vil dette golfområde i La Cala de Mijas passe helt perfekt.

Midt imellem Malaga og Marbella med kun ca. 20 min. til hver ligger dette enestående golfparadis. Byggeriet er omgivet af 20.000 m² smukke subtropiske haver, med 2 store swimmingpools, padel tennis og et legeområde for børn og her er 24 timers security. Her er også privat fælleshus med spa, gym, bar og restaurant.

Lejligheden har 2 soveværelser og 2 badeværelser og sælges uden møbler men med fuldt udstyret køkken med BOSCH hårde hvidevarer og vaskemaskine. Det er også underjordisk parkering og et opbevaringsrum til hver.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 11182es
Kontantpris (EUR)
98.000
Boligareal
70
Show price in
Boligen sælges direkte
af ejer

Tlf: +34952865525
Mail: Send e-mail

Annoncen er oprettet af ejeren, som selv står for kontakt og yderligere information..
Stil et spørgsmål til ejeren
Send
Fakta om Spanien
  • Hovedstad: Madrid
  • Sprog: Spansk
  • Valuta: Euro
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 40,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca
Sælge bolig i udlandet?
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   man-tor 8-18   fre 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk