Bulgarien
Dansk English Svenska

Kaliakria: 3 lejligheder til halv pris

Varna, Balchik

Kaliakria: 3 lejligheder til halv pris

Del boligen

De 3 lejligheder sælges enten samlet eller delt. Prisen på DKK 1.995.000 for alle tre lejligheder dækker desuden 2 års garanteret lejeindtægt på 5 % netto og ingen fællesudgifter de første 2 år.

Der er tale om lejlighed nr. 14, nr. 67 og nr. 122 i det lejlighedskomplekset Kaliakria Resort, der er familievenligt og stemningsfuldt med autentisk arkitektur og store terrasser til hver lejlighed.

Lejlighed nr. 14 er beliggende på 1. sal og rummer 95 m2 fordelt på 2 soveværelser samt stue, køkken og 2 badeværelser samt stor terrasse på ca. 30 m2.

Lejlighed nr. 67 ligger i stueplan og er på 92 m2 fordelt på samme måde som nr. 14 også med en stor terrasse på 26 m2.

Lejlighed nr. 122 ligger også i stueplan og fordeler sig stort set som lejlighed nr. 67. Lejlighederne i stueplan har direkte adgang til haven.

Alle lejlighederne har varm/kold air-condition, badeværelser i marmor med gulvvarme, fuldt udstyret køkken, satellit-tv, dvd og internet.

Kaliakria Resort består af 16 bygninger fordelt på 3 klynger og smukt placeret omkring resortens 5 swimmingpools med masser af plads og skøn havudsigt. Resorten byder desuden på barer, restauranter, spa og fitness. Restauranten El Balcon del Mundo er en af de bedste i området.
Send denne bolig til en ven:
Videre
Lejlighed - ID 10861bg
Kontantpris (DKK)
1.995.000
Boligareal
280
Show price in
Ejendommen udbydes af Gateway Homes & Travel

Tlf: +4540452254
Mail: Send e-mail

Udbydes gennem Gateway Homes & Travel
Boligen er en del af Kaliakra Resort
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Bulgarien
  • Hovedstad: Sofia
  • Sprog: Bulgarsk
  • Valuta: Lev
  • Regering: Republik
  • Indbyggere: 7,8 mio.
  • Tidszone: EST
Populære ferieområder:
Varna, Burgas
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   man-tor 8-18   fre 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk