Liebhaverejendom i højeste kvalitet

Vejstruprødvej 32, 6093 Sjølund

Ejendommen er opført i 1867, som landbrugsejendom og løbene moderniseret, sidst har den nuværende ejer totalmoderniseret/renoveret den løbende i perioden2005 - 2015, således ejendommen i dag fremstår i ren ”luksus”.
Ejendommen består af 3 enheder, hvoraf hovedhuset er beboelse i 2 etager på i alt 289 m2. inkl. tårn og tårnværelse. Vinkelbygning med dobbelt garage, samt udebygning opført i 2000 og efterfølgende indrettet til gildesal/kontor med toilet i 2010. I forbindelse hermed, indrettet værksted med adgang til stokerfyr, med mulighed for automatisk påfyldning af piller. Hertil lille aneks med mulighed for indretning af hesteboks.

Indretningen af hovedbygning:
Stor hall med adgang til køkken/alrum og flot snoet trappe til 1. etage. Fra alrum indgang til opholdsstue, med brændeovn og udgang til 2 flotte terrasser, begge med udekøkken. Den ene overdækket.
Fra køkken adgang til viktualierum og fordelergang, hvorfra der er indgang til værelse, badeværelse og baggang. Gangen ender i underetagen af tårnet med trappe til tårnværelset og adgang til bryggers og garage.
1. salen er indrettet med forstue/kontor. Gang med adgang til 2 værelser og stort soveværelse med direkte adgang til stort flot badeværelse, walk in og fransk altan.

Denne ejendom giver mulighed for at bo i lækre omgivelser med dejlig udsigt og ugeneret beliggenhed. Endvidere kan der være mulighed for at drive erhverv fra ejendommen.

Vi har netop solgt: Lundgærdet 19, 6000 Kolding

Solgt
Overvejer du
også at sælge?
Få en vurdering

Annonce